Orange Blur Circle Illustration

Reviews

De mening van andere

Orange Blur Circle Illustration

Terwijl ik je van alles over mijzelf en mijn werk heb vertelt, begrijp ik dat je ook graag wilt weten wat anderen van mijn werk vinden. Ik heb tot nu toe altijd het geluk gehad om met fantastische ondernemers en bedrijven te mogen samenwerken. Zij hebben daarom eenrecensie over hun ervaringen met mij achter gelaten. Als je nieuwsgierig bent naar de details van mijn eerdere projecten , aarzel dan niet om er tijdens ons gesprek naar te vragen.

Ik vertel je graag meer!

Bram Scholte - GGD Hollandse Noorden


Dorien heeft ons geholpen met de werving van jongvolwassenen voor een vragenlijstonderzoek naar gezondheid en lifestyle. En hoe! Dorien is een open, enthousiaste en oplossingsgerichte vormgever en marketeer. Ze werkt hard, is flexibel en stelt zich constructief op naar alle betrokkenen. Dorien is een volwaardige gesprekspartner en ontwikkelt ideeën die verder gaan dan de initiële opdracht. Zo heeft ze ons geholpen met het opzetten van influencermarketing, wat ons enorm heeft geholpen. Verder vraagt Dorien actief om feedback, wat haar helpt in het continu verbeteren van haar werk. Bedankt Dorien!

Rosanne Boxum - Online marketing bureau

& coachingDorien denkt op een fijne manier met je mee over de tone of voice die je wilt gebruiken en thema's die passen bij je bedrijf. Waar nodig doet ze

goed onderzoek voor de content, zodat de social media posts passen bij het verhaal dat je wilt vertellen. Fijn om op deze manier altijd content

te hebben klaarstaan!

Roos spijkers - Reiki Healer


Ik zocht iemand die voor mij visuals kon maken voor Instagram, zowel voor mijn story's als voor mijn feed. Het is niet iets wat ik graag doe en kostte me daardoor veel energie. Via via kwam ik in contact met Dorien. Bij de kennismaking voelde ik al dat ik wilde dat zij mij ging helpen. Ze stelde goede vragen en kwam met een concreet plan. Doordat ze allerlei vragen stelde kwamen we al snel tot een plan. Ze stuurde mij ideeën op en daar kon ik feedback opgeven. Toen het af was gaf ze ook nog allemaal tips over hoe je Instagram het beste Kung gebruiken. Ik ben super blij met het eindresultaat ! Ik heb nu altijd goede visuals om te posten!

Keara van Lith - Negenenzestig


Enthousiast, professioneel, laagdrempelig en vindingrijk! Dit was al vanaf het eerste contactmoment een duidelijk positieve ervaring van mij bij SocialsByDo. Dorien, hartelijk dank voor je inzet en creativiteit. Super leuk hoe je met me meedacht in mijn business. Ik hoop dat we snel weer eens contact hebben voor het bespreken van een opdracht. Ik wens je alle goeds met je leuke bedrijf!

Annemarie, Duurzame kinderkamerstylist


Dorien is mijn steun en toeverlaat als het om social media gaat. Dorien is eager, staat voor alles open, is enthousiast, komt met oplossingen en is gestructureerd. Ik vind het heel erg prettig dat ik de planning aan Dorien kan overlaten. Ze heeft veel affiniteit met kinderen en kinderkamers, dit maakt het extra fijn samenwerken. Ze geeft daarnaast goede uitleg, maakt een planning en verzint leuke thema’s. Sinds ik samenwerk met Dorien gaat het een stuk beter met de posts op Instagram en groeit mijn aantal volgers

Marcha Dankfort - Negenmaandenbeurs / Huishoudbeurs


Dorien is een super vrolijke, positieve meid. Ze stelt hoge eisen aan zichzelf en aan haar werk en niets is haar teveel. Ze is creatief, eerlijk en zit boordevol ideeën. Met een open blik treed ze elke dag tegemoet en maakt ze van elke dag een feest. Ook haar medemens vergeet ze niet. Regelmatig worden collega’s verrast met taartjes en bonbons. Dorien is een aanwinst!

Lets talk!

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Laten we vandaag nog in gesprek gaan. Een goede samenwerking begint met een goed gesprek, ik ben er helemaal klaar voor om samen met jou te brainstormen over de mogelijkheden! Spreek ik je snel?

Interesse of vragen?

Info@socialsbydo.nl

Let's Grow Together Typography

Kvk nummer: 80198902 / Btw nummer: NL003405281B82