High Five Handwritten Typography
Orange Blur Circle Illustration

Over mij

Leer mij kennen, voordat we samenwerken

Om onze samenwerking een persoonlijk tintje te geven, vind ik het belangrijk dat je me eerst een beetje leert kennen. Op die manier weet je al iets beter of ik bij je pas! Daarom vertel ik je hieronder graag iets over mezelf!

Orange Blur Circle Illustration

Ik ben Dorien van Winsum, een 22 jarige meid met een passie voor het leven. Dat klinkt misschien gek, maar het is echt zo.

Ik ben een echte levensgenieter en vind van alles leuk om te doen. Eén die het super vindt om mensen te helpen met hun online marketing!


Al op de middelbare school vond ik het leuk om mij bezig te houden met social media en bedacht ik hele plannen uit voor bedrijfjes en content. Ik weet nog dat toen ik mijn eerste smartphone telefoon kreeg, ik was een jaar of 12,

ik hier altijd nieuwsuitzendingen op maakte.

Dan bedacht ik wat het nieuws was van die week en inclusief weerbericht werkte ik de videos uit.

Ja dat creatieve zat er toen al in!


Dus besloot ik mediamanagement te gaan studeren in Amsterdam. Een enorm leuke leerzame studie waar ik veel ervaring opdeed met (online) media/marketing.

Na mijn studie mediamanagement heb ik nog een module HBO Social media gevolgd en daarna heb ik op 1 september 2021 mijn bedrijf SocialsbyDo officieel opgericht.

Ik had toen al wat socials en graphic design opdrachten gedaan en met de start van mijn bedrijf beheerde ik de Instagram van een kinderkamerstyliste. Mijn eerste “echte” klant!

Vele andere opdrachten volgden en mijn passie werd alleen maar groter: het helpen van ondernemers om hun zichtbaarheid te vergroten, geeft erg veel voldoening en enorm veel plezier.

Passie buiten socials

Maar zoals altijd houdt mijn avontuurlijke geest me bezig! Naast mijn passie voor social media, heb ik een enorme liefde voor reizen en kinderen. In mijn ogen een van de leukste dingen in het leven. Dus, pakte ik in juli 2021 mijn tassen en koffers en vloog ik naar de andere kant van de wereld, Amerika! Daar heb ik twee jaar lang gewoond, gewerkt en gereisd als Au Pair, een 'live-in nanny'.

Voor mij was dit het grootste avontuur ooit, en de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt.Hoewel dit misschien niet direct gerelateerd lijkt aan marketing, heeft deze ervaring mijn persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid en samenwerking skills aanzienlijk verrijkt.

Ik koester deze ervaring voor altijd met mij en met die mindset onderneem ik nog steeds. Alles is mogelijk,en niks hoeft je tegen te houden. Je moet alleen zelf de weg er voor vrij maken en er voor gaan.

Orange Blur Circle Illustration
Orange Blur Circle Illustration

Nu ik weer terug ben in ons oude vertrouwde kikkerlandje, zit ik boordevol enthousiasme en energie om mijn werk weer op te pakken. Ik kijk er echt naar uit om gepassioneerde ondernemers te ondersteunen bij het behalen van hun doelen. Het leven in het buitenland heeft me waardevolle levenslessen en persoonlijke groei gebracht, en ik ben vastbesloten om die ervaringen te gebruiken om jou en je bedrijf te helpen slagen.


Als jouw partner in online marketing, ben ik er om je te inspireren en te ondersteunen bij het bereiken van jou marketing doelen. Ik geloof dat een sterke online zichtbaarheid van groot belang is in deze online wereld, en ik sta klaar om je hierbij te helpen.

Ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan en te zien welke geweldige dingen we samen kunnen bereiken!


Interesse of vragen?

Info@socialsbydo.nl

Let's Grow Together Typography

Kvk nummer: 80198902 / Btw nummer: NL003405281B82